Főzött kutyaeledelekből, a legnagyobb választékkal, a FERBELT hazai üzeméből


A Svájci Egyetem által közölt laboreredmények alapján, a nyers húsok helyett, a főzött kutyaeledelekkel való etetés látszik az egészséges táplálás jövőjének.

Azok a kutyatartó gazdik, akiknek nincs idejük vagy megfelelő konyhájuk az eledelek házi elkészítéséhez, esetleg nem rendelkeznek az orvosilag ajánlott élelem összetétel helyes receptúrájával, jelenleg Magyarországon vannak a legjobb helyzetben, mert a FERBELT® Dog Food hazánkban gyártja és jelenleg legkedvezőbb áron forgalmazza kiváló termékeit.

https://www.ferbelt.com/etlap/

A termékeket Budapesten házhozszállítással vagy országosan viszonteladók üzleteiben vásárolhatják meg az igényes kutyatartók. 

A kiszerelések elsősorban kis és közepes méretű kutyák részére vannak kialakítva, mert 250 gramm és 400 gramm a standard termékek töltőtömege, de a cég egyedi igények kielégítésére is partner tud lenni.

A webáruház kínalatában baromfi mentes termékek is megtalálhatóak, mert a cég gondolt az allergiás állatokra is. 

A gazdik örülhetnek, mert a kutyák eledelei napi adagokra porciózva kerül a háztartásokba.

A svájci szakértők által megvizsgált 51 gyártótól származó nyers húsok (BARF) több mint 70%-a fertőzött volt azokkal a baktrériumokkal, amelyek az antibiotikumokkal nem pusztíthatóak már el. Hogy ez hogyan alakulhatott ki, és miért veszélyes, a FERBELT BLOG rovatában több cikk is megjelent már e témában. Az Antibiotikum-rezisztenciával kapcsolatos cikkben található videó, jó magyarázatot ad a problémával kapcsolatban. 

https://www.ferbelt.com/l/antibiotikum-rezisztencia/

https://ferbelt.blogstar.hu/./pages/ferbelt/contents/blog/85775/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?